Η εταιρεία μας

Ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα και εφαρμογές θέρμανσης - ύδρευσης δροσισμού και αποχέτευσης

Με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρίας είμαστε δίπλα σας να λύσουμε τις απορίες σας και να σας καθοδηγήσουμε στην ιδανική επιλογή για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.

H  ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΛΑΤΖΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977. Είναι μία εμπορική και τεχνική εταιρεία, με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της θέρμανσης, ύδρευσης, κλιματισμού και φυσικού αερίου. Πρωταρχικό και αναπόσπαστο στοιχείο της λειτουργίας της είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και αυστηρών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της φροντίζει για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας τους τεχνική υποστήριξη, άμεση παράδοση και ολοκληρωμένες λύσεις με την ευρεία γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται. Αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους σε αυτόν τον κλάδο, όπως Fraknische Rohrwerke, Osip Srl, Global Sas, Radox Srl, Comparato Nello S.R.L, I.V.A.R. S.p.a κ.ά.

Οι Υπηρεσίες μας

diktio_politon

Δίκτυο πωλητών

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο έμπειρων πωλητών σε όλη την Ελλάδα και παρέχει ενημέρωση και υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες μας για την επιλογή, χρήση και διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

Diktio_dianomon

Δίκτυο διανομής

Με ένα στόλο 15 ιδιόκτητων οχημάτων και με 3 σημεία διανομής στην Ελλάδα (Αθήνα-Βόλος-Θεσσαλονίκη) είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε γρήγορη  διανομή των προϊόντων μας, με στόχο την έγκαιρη κάλυψη των αναγκών σας .

Tehniki_ypostiriksi

Τεχνική υποστήριξη

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουμε σε ότι αφορά τα προϊόντα και τις εφαρμογές που παρέχουμε, και να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις σε τεχνικές απορίες από το έμπειρο και καταρτισμένο  προσωπικό μας.

quarantee

Εγγύηση & ποιότητα

Πρωταρχικός μας στόχος η ποιότητα των προϊόντων μας και γι’αυτό το λόγο επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τις συνεργασίες μας, ενώ παράλληλα παρέχουμε εγγύηση στα προϊόντα που εισάγουμε και παρέχουμε service ή αντικατάσταση όπου χρειαστεί.