Κλιματιστικά inverter – Kanion

Η εταιρεία μας  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την KANION CO, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής κλιματιστικών παγκοσμίως.

Τα κλιματιστικά ΚΑΝΙΟΝ κατασκευάζονται με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές και κυκλοφορούν ήδη σε πολλές χώρες του κόσμου. Στην Ευρώπη κυκλοφορούν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και στα Βαλκάνια.

Το 2019 η ΚΑΝΙΟΝ  ανακηρύχθηκε «Best Air conditioner Supplier» απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων κλιματισμού της ΚΑΝΙΟΝ. Τα κλιματιστικά ΚΑΝΙΟΝ εφοδιασμένα με DC Inverter για βέλτιστη οικονομία, με προστασία πτερυγίων GOLDEN FIN (αντιδιαβρωτική προστασία σε περιοχές με διαβρωτικούς παράγοντες, όπως βροχή, θαλασσινή αύρα, κλπ.), τα Φίλτρα Υψηλής Πυκνότητας και τον αυτόματο καθαρισμό είναι σχεδιασμένα για τις κλιματολογικές συνθήκες και την γεωγραφία της Ελλάδας (SEER ψύξης 6,1 – SCOP θέρμανσης ΘΖ 5,1), εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μηδενική ανάγκη συντήρησης.

Η νέα σειρά split κλιματιστικών υψηλής ενεργειακής κλάσης KANION PREMIUM SERIES διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi , Smart Life Smart Home application για iOS & Android, καθώς και τεχνολογίες Smart airflow, i Feel & i Set.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα κλιματιστικά της σειράς Premium της Kanion.

Κοινοποίηση